بیمارستان گلسار در حال بارگذاری ......

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”آزمایشگاه طبی و پاتولوژی” txt_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]پرسنل پاتولوژی:

منشی واحد: 1 نفر

تکنسین پاتولوژی : 3 نفر

مسئول فنی آزمایشگاه: آقای دکتر کیوان خردمند، آقای دکتر مهرورز

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]پرسنل آزمایشگاه:

مساحت بخش آزمایشگاه و پاتولوژی: ۳۵۰ متر مربع

کارشناس  ارشد آزمایشگاه: ۱ نفر

کارشناس آزمايشگاه : ۱۵ نفر

کاردان آزمایشگاه: ۴ نفر

پرسنل نمونه گیر: ۵ نفر

منشی واحد: ۴ نفر

خدمات واحد: ۲ نفر[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4650″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″ border_color=”juicy_pink”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”اکو، تست ورزش، هولتر” txt_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”3″][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1557132924823{background-color: #f4f4f4 !important;}”][vc_empty_space][vc_column_text]

در برخی از مواقع علایم قلبی –عروقی در حال استراحت مشخص نمی باشد. در چنین مواردی انجام آزمون استرس ورزش برای مشخص شدن یک ناهنجاری و بررسی شدت آن لازم می باشد. برای انجام آزمون استرس ورزش می توان از راه رفتن روی نوار متحرک ، پا زدن دوچرخه ثابت و یا بالا و پایین رفتن از یک جفت پله استفاده کرد. الکترودهای الکترو کاردیو گراف به بیمار متصل شده و نوارهای الکترو کاردیو گرام قبل، حین و بعد از ورزش گرفته می شود.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]تست ورزش:

مساحت بخش: ۲۵ متر مربع

تعداد تخت: ۱ تخت اکو – ۲ عدد تریدمیل – ۶ هولتر

رئیس بخش: آقای دکتروحید نیک‌ سرشت، متخصص قلب و عروق

مسئول واحد : خانم مژگان ضمیری

تعداد پرسنل پرستاری: ۲ کارشناس پرستاری

منشی: ۱      خدمات: 1[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1920″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″ border_color=”juicy_pink”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_message message_box_style=”solid-icon” message_box_color=”pink” icon_fontawesome=”fa fa-universal-access” css_animation=”rotateInDownLeft”]

تست ورزش چگونه انجام می ‌شود؟

بیمار در حالی که به طور مداوم نوار قلب، فشار خون و ضربان قلبش ثبت می ‌شود روی یک دستگاه تردمیل راه می ‌رود. به تدریج سرعت دستگاه اضافه می ‌شود، اگر بیمار بتواند تا حد نهایی ضربان مجاز قلبی خود فعالیت کرده و دچار مشکل نشود تست قطع می ‌شود و این به مفهوم منفی بودن تست و سلامت فرد است اما در صورتی که تغییراتی خاص در نوار قلب یا فشار خون در حین تست ورزش ایجاد شود تشخیص تنگی رگ‌ های کرونری داده می‌ شود.

بیمار باید لباس و کفش راحت پوشیده و قبل از انجام تست نباید فعالیت فیزیکی شدید داشته باشد و از 3 ساعت قبل از تست از خوردن غذا، نوشیدنی و مواد محرک خودداری نماید . از آنجایی که مصرف داروها بر روی میزان قابلیت و توانایی بیمار تاثیر می گذارد لذا در مواردی که هدف تست ورزش، ارزیابی وضعیت و ظرفیت بیمار است.

در صورتی که کنتراندیکاسیون وجود نداشته باشد ، می توان داروهای بیمار را 3-5 برابر مدت نیمه عمر دارو قبل از ورزش قطع نمود . قبل از شروع تست ابتذا تاریخچه بیماری گرفته می شود و معاینه فیزیکی بعمل آمده و فاکتورهای تعداد ضربان قلب ، فشار خون و ECGثبت می گردد . موارد فوق در پایان هر مرحله از تست و بلافاصله قبل و بعد از خاتمه تست و همچنین در مرحله بعد از فعالیت ( ریکاوری ) هر یک دقیقه به مدت 5-10 دقیقه بررسی و ثبت می گردد.

[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_message message_box_style=”solid-icon” message_box_color=”violet” icon_fontawesome=”fa fa-check-circle-o” css_animation=”rotateInDownRight”]

آشنایی با تست ورزش

تست ورزش یکی از مهم‌ ترین روش‌ های بررسی بیماری رگ‌ های کرونری قلب است. زمانی که بیمار شروع به ورزش می ‌کند، عضلات نیاز بیشتری به خون رسانی دارند و بنابراین قلب مجبور است تندتر و قوی تر ضربان بزند. به این ترتیب حین ورزش، خود قلب از همه اعضای بدن فعال تر بوده و نیاز به خون‌ رسانی بیشتری دارد.

در یک قلب سالم رگ‌ های کرونری می ‌توانند جوابگوی این نیاز افزایش یافته باشند، اما زمانی که رگ‌ های کرونری دچار تنگی هستند از عهده ی این کار بر نمی ‌آیند و قلب دچار کمبود خون‌ رسانی و کمبود اکسیژن شده و متعاقب آن دچار درد می‌ شود.

در این شرایط تغییراتی در نوار قلبی، فشار خون و ضربان قلبی ایجاد می ‌شود که بیماری را آشکار می‌ سازد.

این موضوع اساس به‌ وجود آمدن تست ورزش است. از تست ورزش علاوه بر تشخیص تنگی کرونر، در بیماران تشخیص داده شده نیز برای تعیین سطح فعالیت قابل تحمل بیمار استفاده می شود و همچنین بعد از آنفارکتوس قلبی برای سنجش میزان تحمل قلب به کار می رود.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=”3″ content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1557133170506{background-color: #e5e5e5 !important;}”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_wp_text]

انواع تست ورزش:

دو نوع تست ورزش وجود دارد:

۱- دوچرخه ثابت

۲- تردمیل که روش دوم در ایران معمول تر است . هنگام تست ورزش بیمار بمدت 6 تا 15 دقیقه تحت فعالیت مداوم و پیشرونده قرار می گیرد و پس از هر 3 دقیقه مورد ارزیابی قرار می گیرد.

اکوکاردیوگرافی (اکوی قلبی) چیست؟

اکوکاردیوگرافی که تحت عنوان تست اکوی قلبی هم نامیده می شود، تستی است که در آن با استفاده از امواج صوتی تصاویر متحرکی از قلب تشکیل می شود. برای انجام اکوی قلبی نیازی به بستری در بیمارستان وجود ندارد. انجام اکوی قلبی درد نداشته و عمل جراحی هم نمی باشد. اکوکاردیوگرافی تستی است که جهت کمک به پزشک شما به منظور تشخیص مشکلات قلبی شما یا چگونگی عملکرد قلب بکار می رود. ممکن است انجام اکوکاردیوگرافی در شرایط زیر ضروری باشد: هنگامی که دارای صداهایی غیرطبیعی قلبی هستید هنگامی که دچار درد قفسه سینه غیرقابل توجیه هستید . هنگامی که دچار یک نقص مادرزادی قلبی می باشید . هنگامی که دچارحمله قلبی شده اید . هنگامی که دچارتب روماتیسمی هستید.

[/vc_wp_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_message message_box_style=”outline” message_box_color=”purple” icon_fontawesome=”fa fa-user-md” css_animation=”top-to-bottom”]هولتر مانیتورینگ فشار قلب:

دراین روش دستگاه فشار سنج کوچک و مخصوصی ، ابتدا توسط رایانه برنامه ریزی و تنظیم شده و سپس به بیمار متصل می گردد به نحوی که دائم با وی حمل گردد تا در فواصل و زمانهای تعیین شده به مدت ۲۴ ساعت در حالی که بیمار به فعالیت های معمول و روز مره خود مشغول می باشد ، فشار خون و ضربان قلب وی را اندازه گیری و ضبط نماید . پس از ۲۴ ساعت بیمار به درمانگاه تخصصی قلب باز می گردد . پس از باز کردن دستگاه از بیمار اطلاعات توسط رایانه آنالیز شده و به صورت عددی و جداول مختلف و منحنی نمایش داده شده و یک نسخه تحویل بیمار می گردد. از این روش در موارد زیر استفاده می گردد :

۱- افرادی که با مراجعه به پزشک به علت استرس به طور موقتی و کاذب دچار افزایش فشارخون می گردند

۲- تشخیص نوسانات فشار خون در طول شب وروز

۳- تصمیم گیری برای شروع دارو برای بیماران

۴- بررسی فشارخون در زمان حاملگی

۵- بررسی اثر داروهای تنظیم کننده فشارخون تجویز شده برای بیمار

6- خوردن و آشامیدن بلامانع است[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_message message_box_style=”outline” message_box_color=”green” icon_fontawesome=”fa fa-heartbeat” css_animation=”top-to-bottom”]

اکوکاردیوگرافی (اکوی قلبی) چگونه صورت می گیرد؟

شما برروی یک تخت به پهلو یا پشت می خوابید . پزشک ژل مخصوصی رابرروی یک پروب می ریزد و آن را روی ناحیه سینه ای شما حرکت می دهد. امواج ماورا صوت تصاویری را از قلب شما و دریچه های آن ایجاد می کنند . دراکوکاردیوگرافی از امواج اشعه ایکس استفاده نمی شود . حرکات قلبی شما بر روی یک صفحه ویدیویی مشاهده می شود . یک نوار ویدیو یا عکس را می توان تهیه نمود در طول تست شما نیز می توانید ویدئو را ببینید . این تست اغلب به کمتر از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارد این تست درد و عوارض جانبی ندارد . پزشک شما در مورد نتایج آن با شما صحبت می کند .

هولتر مانیتورینگ ریتم:

هولتر ریتم که در واقع عبارت کامل آن پایشگر نوار قلب است ، برای تشخیص بی نظمی ها و تپش قلب بیمار در طول شبانه روز به کار می رود . در این روش نوار قلب یا کارکرد الکتریکی قلب بیمار در طول 24 تا 48 ساعت در خارج از مرکز درمانی و در حین فعالیت ، استراحت و زندگی روزمره بیمار بر روی یک دستگاه کوچک ثبت و ضبط می شود . این دستگاه ضبط کوچک که تقریبا به اندازه مدلهای بزرگ تلفن همراه است ، توسط تعدادی سیم به چسب هایی روی تنه بیمار چسبانده شده و با وی حمل می گردد .اگر در حین این مدت هرگونه بی نظمی و یا وقوع حوادث قلبی و یا تپش قلب غیر عادی حتی برای چند ثانیه ایجاد شود ، بلافاصله ثبت و ضبط می گردد و سپس توسط پزشک متخصص قلب رویت و مورد بررسی قرار می گیرد . بیمار پس ار 24-48 ساعت به درمانگاه تخصصی قلب بازگشته و پس از جدا کردن الکترودها و سیم ها ، دستگاه هولتر به یک رایانه متصل شده و با آنالیز قسمت های مهم ، نوار قلب نمایش داده می شود و به بیمار تحویل می گردد.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message message_box_style=”solid” style=”square” message_box_color=”turquoise” icon_fontawesome=”fa fa-spinner”]چگونه باید آماده شویم؟

۱- بیمار باید ازلباس های گشاد و یا پیراهن و بلوزی که دکمه هایش در جلوی آن قرار دارد،استفاده نماید.

۲- شب قبل از انجام هولتر حتما استحمام نماید.

۳- در مورد آقایان تراشیدن موهای سینه ضروری می باشد.

در ابتدا قفسه سینه تمیز شده و الکترودها به قفسه سینه بیمار چسبانده می شوند . این عمل کاملا بدون درد انجام می گیرد. تا زمانی که مانیتور از بیمار جدا نشده بیمار باید از استحمام خودداری نماید .سیم ها و الکترودها به هیچ وجه نباید توسط بیمار جدا شود و این امر سبب اختلال در ثبت اطلاعات می گردد . ابزارهایی شامل موبایل ،آهن ربا ،پتوی برقی ، ردیابهای فلزی و مناطق دارای ولتاژ برق زیاد در ثبت داده های هولتر اختلال ایجاد می کند . مراجعین محترم به منظور انجام تست هولتر مانیتورینگ فشار خون یا ریتم باید با دردست داشتن درخواست مشاوره قلب از سایر پزشکان متخصص به پزشکان متخصص قلب این مرکز مراجعه نموده و در صورت لزوم با دستور انجام هریک از تستهای فوق جهت اخذ نوبت به واحد درمانگاخه تخصصی قلب (بخش اکو کاردیوگرافی –تست ورزش و هولتر مانیتورینگ) مراجعه و پس از دریافت نوبت برای انجام این تست ها راهنمایی شوند.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”سنگ شکن” txt_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]بخش سنگ شکن

مساحت بخش: ۵۵ متر مربع

تعداد تخت: ۲ عدد

رئیس بخش: آقای دکتر پوررضا

سرپرستار: سپیده بنیاد

تعداد پرسنل پرستاری: ۲ نفر کارشناس پرستاری

منشی: ۱

خدمات: ۱[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2057″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″ border_color=”juicy_pink”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message message_box_style=”outline” message_box_color=”vista_blue” icon_fontawesome=”fa fa-odnoklassniki”]

سنگ شکن چیست؟

سنگ شکن برون اندامی با استفاده از امواج شوک دهنده از خارج بدن، تکنیکی است که در آن می توان بدون انجام جراحی، سنگهای کلیه و حالب را درمان نمود. در این روش از امواج با انرژی بالا که قابلیت عبور از بافتهای بدن را دارند، جهت شکستن سنگ به قطعات بسیار کوچکتر استفاده می شود. بعلت اندازه کوچک، سنگهای حاصله از طریق ادرار از بدن دفع می شوند.

مزایا و معایب این روش چیست؟

اصلی ترین مزیت این روش آن است که بدون انجام جراحی می توان سنگ را درمان نمود. در نتیجه ، هزینه ها، زمان بستری در بیمارستان، عوارض جانبی و دوره بهبودی کاهش خواهد یافت. متأسفانه تمامی انواع سنگها با این روش قابل درمان نمی باشند. بعلاوه گاهی اوقات قطعاتی از سنگ در داخل بدن باقی می ماند که نیاز به انجام روش های درمانی دیگری می باشد.

آیا بیمار نیاز به بیهوشی خواهد داشت ؟

عموماً جهت کمک به آرامش بیمار وکاهش اضطراب وی ممکن است از داروهای مخدر و سایر مسکن ها استفاده شود و به ندرت نیاز به بیهوشی عمومی می باشد.

بعد از درمان باید انتظار وقوع چه مسائلی را داشت؟

بعد از اتمام درمان بسیاری از بیماران می توانند حرکت کنند و حتی خیلی ها نیز در طی یک تا دو روز بعد از درمان می توانند به کارهای روزمره خود بپردازند. رعایت رژیم غذایی لازم نیست اما نوشیدن مقادیر زیادی آب می تواند به دفع سنگ کمک کند. ممکن است در حین دفع سنگ مقداری درد ایجاد شود که معمولاً بعد از درمان شروع شده و گاهی می تواند تا چهار الی هشت هفته بعد از درمان ادامه یابد. مصرف مقادیر کافی از مایعات و خوردن داروهای مسکن می تواند به کاهش درد کمک کنند. در موارد تب و لرز –درد شدید و خونریزی ادراری پایدار باید پزشک معالج را مطلع نمایید.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=”3″ css=”.vc_custom_1557134342038{background-image: url(http://golsarhospital.ir/main/wp-content/uploads/2019/05/hospital-ackground12.jpg?id=2253) !important;}”][vc_column][vc_row_inner content_placement=”middle”][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

عوارض جانبی این عمل چیست ؟

گاهی اوقات بعد از چند روز ممکن است در ادرار خون وجود داشته باشد. عبور سنگ خرد شده می تواند سبب بروز ناراحتی در فرد شود. گاهی نیز سنگ بطور کامل نشکسته است و انجام روشهای درمانی دیگر مورد نیاز خواهد بود. در موارد نادر ممکن است که بعد از سنگ شکن هماتوم اطراف کلیه ایجاد شود.

آیا این روش را می توان برای تمامی سنگهای کلیوی مورد استفاده قرار داد ؟

خیر، اندازه ، محل و جنس سنگ از جمله فاکتورهایی است که باید جهت انجام این روش مدنظر قرار گیرند. بعلاوه عکس برداری محل سنگ باید مشخص شود تا امواج دقیقاً به محل سنگ تابانیده شوند. اگر اختلالات ساختاری وجود داشته باشد نیز باید از روشهای دیگر درمانی استفاده شود. از طریق عکسبرداری و سایر آزمایشات مشخص خواهد شد که آیا این روش جهت درمان مناسب است یا نه. گاهی نیز ممکن است این روش درمانی با سایر روشها ترکیب شود.

چه روشهای درمانی دیگر وجود دارد؟

حدود90 درصد از سنگها بدون درمانی خاص از کلیه ها دفع می شوند. در مواردیکه دفع خود بخود صورت نگیرد روشهای درمانی جهت برداشت سنگ مورد استفاده قرار می گیرد. بعضی سنگها با دارو قابل دفع هستند. در موارد دیگر می توان از روشهایی نظیر برداشت سنگ از طریق پوست یا از طریق یورتروسکوپ استفاده نمود.

آیا سنگهای کلیوی قابل پیشگیری هستند؟

بله کسانی که بیش از یک سنگ کلیه دارند، احتمال بیشتری دارد که سنگ جدیدی نیز بسازند. جهت تعیین علل احتمالی بروز سنگ ممکن است ازادرار 24 ساعته بیمارتست آزمایش متابولیک انجام گیرد. بعد از تعیین علت به بیمار می توان توصیه نمود که به مقدار بیشتری مایعات مصرف نماید. از رژیم غذایی خاص پیروی نماید و گاه می توان از داروهای خاصی استفاده نمود .

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”آندوسکوپی” txt_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]آندوسکوپی:

مساحت بخش: ۳۹ متر مربع

تعداد تخت: ۲ عدد

پروسیجر‌های بخش: آندوسکوپی، کولونسکوپی،

رئیس بخش: آقای دکتر عباس قنبری

مسئول بخش: هانی امیر

تعداد پرسنل پرستاری: ۲ نفر کارشناس پرستاری

منشی: ۱      خدمات: 1[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”2058″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″ border_color=”juicy_pink”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”فیزیوتراپی” txt_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]فیزیوتراپی:

مساحت بخش: ۱۱۱ متر مربع

تعداد تخت: ۳ عدد

رئیس بخش: آقای دکتر محمد رحمان برهانی، متخصص طب فیزیکی و توان پزشکی

مسئول بخش: خانم معصومه منفردی کارشناس فیزیوتراپی

پرسنل بخش: خانم سمانه علیدوست کارشناس فیزیوتراپی

خدمات: ۱[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1920″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″ border_color=”juicy_pink”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1557135610749{background-color: #e2e2e2 !important;}”][vc_column][vc_row_inner content_placement=”middle” gap=”4″][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

عملكرد فيزيوتراپيبخش فيزيوتراپي بيمارستان گلسار درزيرزمين واقع شده است تابيماران امكان دسترسي سريع به اين واحد راداشته باشند. اين بخش درشيفت صبح داير مي باشد وباكليه بيمه هاي طرف قراردادبابيمارستان قرارداد دارد.دراين مركز خدمات فيزيوتراپي هم براي بيماران سرپائي وهم بيماران بستري دربخش انجام مي شود.

دستگاههاي مختلف الكتروتراپي ومكانوتراپي موجود در بخش شامل:

دستگاههاي الكتروتراپي شامل:دستگاههاي تنفسي-فاراويك-اولتراسوند-اينترافرانشيال-واكيوم ليزر- و…APS

دستگاههاي مكانوتراپي شامل:تخت فريم باانواع اسلينك هاو وزنه ها-شولدرويل-پولي-دوچرخه ثابت-تريدميل و…

دراين مركز انواع بيماريها مانند ضايعات نخاعي-سكته هاي مغزي-دردهاي عضلاني-آرتروز-آسيب هاي ورزشي و…تحت درمان قرار مي گيرد.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”داروخانه” txt_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”60px”][vc_column_text]داروخانه:

مسئول واحد : خانم دکتر تحویلداری – دکتر داروساز

مساحت واحد : 60 متر مربع

تعداد کارکنان : 4 نفر[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2060″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″ border_color=”juicy_pink”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”آنژیوگرافی” txt_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]آنژیوگرافی:

مساحت بخش: ۷۰ متر مربع

تعداد تخت: ۱ عدد

رئیس بخش: آقای دکتر شاد، متخصص قلب و عروق

سرپرستار: خانم سمانه حبیب نژاد، کارشناس پرستاری

تعداد پرسنل پرستاری: ۴ نفر کارشناس پرستاری ۲ نفر کارشناس رادیولوژی[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2064″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″ border_color=”juicy_pink”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”نوتوانی قلب” txt_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”3″][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]

مركزنوتواني قلبي بیمارستان گلسار اولین و مجهزترین مرکز ناتوانی قلبی ارگومتریک با مانیتورینگ سانترال و سیستم (EECP-MC2 (Enhanced external counter pulsation در استان گیلان می باشد.اين بخش تحت نظارت مستقيم متخصص قلب وعروق بيمارستان گلسارومتخصص طب فيزيكي وتوانبخشي وپزشكان وكارشناسان پرستاري وفيزيوتراپي مجرب درسيستم نوتواني قلب وعروق وكارشناس تغذيه وروانشناسي باليني اداره مي شود.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

نوتوانی قلب:

مساحت بخش: ۷۱ متر مربع

۱ عدد تخت EECP    خدمات: ۱

تعداد دستگاه‌های نوتوانی قلب:

۲ عدد تریدمیل، ۲ عدد دوچرخه، ۲ عدد آرم

رئیس بخش: آقای دکتر ارشادی، متخصص قلب و عروق

مسئول واحد:، کارشناس پرستاری

پرسنل پزشکی: آقای دکتر محمد رحمان برهانی، متخصص طب فیزیکی آقای د کتر علی شریفی پزشک عمومی

پرسنل: خانم معصومه منفردی، کارشناس فیزیوتراپی خانم معصومه علیدوست کارشناس فیزیوتراپی[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”40px”][vc_single_image image=”2065″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″ border_color=”juicy_pink”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_message message_box_style=”outline” message_box_color=”blue”]

دستور كلي برنامه عبارت خواهدبود از:

الف)آمادگي بيمار شامل:2ساعت قبل از ورزش غذاي سنگين نخورد الكل مصرف نكرده باشد. نبايد از2ساعت قبل از ورزش نوشيدني هاي حاوي كافئين بخورد يك ساعت قبل از ورزش سيگارنكشد.

لباس راحت ومناسب ورزش بپوشد 15-10دقيقه قبل از شروع جلسه دركلنيك حضوريابد وجود هرعلامت غيرعادي نظير درد-بيقراري و…راحتمابه پرستاربخش اطلاع دهد.

اگر درمصرف دارو تغيير دادبه پرستار بخش اطلاع دهد. وسايل گرانبها همراه نداشته باشد.

ب)گرم كردن: قبل ازشروع هرجلسه بيمار بايد خود راباورزش هائي كه به منظور گرم كردن مورداستفاده قرار مي گيرد گرم كند

ج)حركات اصلي ورزشی: ورزش هائي كه بيمار دراين مرحله انجام مي دهد بايد ايروبيك وايزوتونيك باشدكه با دستگاههایی مثل تريدميل وارگونومتر انجام مي گردد.

د)مرحله خنك كردن: اين مرحله پس ازانجام فعالين هاي اصلي ورزش،سطح فعاليت بايستي به تدريج كم شود تاقطع گردد.

[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_message message_box_style=”outline” message_box_color=”blue”]

اهداف:

1- افزايش كارآئي قلبي

2- پیدا كردن آريتمي هاي قلبي

3-آموزش بيماربراي انجام فعاليتهاي ورزشي

4- آموزش بيمار،خانواده واطرافيانش براي تصحيح شرايط وعادات زندگي

5-بهبود عملكردسايكولوژيك بيمار

6-آماده كردن بيمار براي بازگشت به كاروازسرگيري زندگي خانوادگی

7-آماده كردن بيمار براي برنامه هاي دراز مدت ورزشي

نحوه انجام برنامه:

قبل از اينكه بيمار توسط پزشك ارجاع دهنده به كلنيك معرفي شد، بررسي هاي لازم درزمينه سابقه پزشكي بيمار،وضعيت زندگي، معاينه فيزيكي،انجام آزمايش خون،بررسي وضعيت توان جسمي با انجام تست ورزشي و نيز بررسي سايكولوژي انجام مي گردد. باتوجه به نتيجه اين بررسي ها، دستور شروع برنامه نوتواني درفاز دو صادر مي شود،تعداد جلسات معمولا36جلسه مي باشد.

[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_message message_box_style=”outline” message_box_color=”blue”]

مركزنوتواني قلبي بیمارستان گلسار اولین و مجهزترین مرکز ناتوانی قلبی ارگومتریک با مانیتورینگ سانترال و سیستم (EECP-MC2 (Enhanced external counter pulsation در استان گیلان می باشد.اين بخش تحت نظارت مستقيم متخصص قلب وعروق بيمارستان گلسارومتخصص طب فيزيكي وتوانبخشي وپزشكان وكارشناسان پرستاري وفيزيوتراپي مجرب درسيستم نوتواني قلب وعروق وكارشناس تغذيه وروانشناسي باليني اداره مي شود.

فرآيند عملكرد بازتواني قلبي:

توانبخشي قلبي دربيمارستان شامل دو فاز مي باشد:

فازيك: متشکل ازمجموعه فعاليتهاي خفيف ورزشي وآموزشي است. اين مرحله جهت بيماران قلبي بستري دربخش ها انجام مي گردد.

فاز يك نياز به تجهيزات كمي دارد كه توسط فيزيوتراپ دركنار ياروي تخت بيمار انجام مي گردد و آموزش توسط پرستار بخش- فیزیوتراپ- متخصص ورزش،سايكولوژيست وپزشك انجام مي گردد.

فوايد فاز يك: افزايش اطلاعات بيمار تغيير وتصحيح شيوه زندگي آماده كردن بيمار براي انجام فازهاي بعدي توانبخشي قلبي فاز دو: یک برنامه تحت کنترل برای بیماران سرپایی قلبی می باشد که با مانیتورینگ ECGمداوم یا متناوب همراه است. این کار در کلنیک بازتوانی قلب انجام می گردد.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”رادیولوژی و سونوگرافی” txt_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]رادیولوژی و سونوگرافی:

مساحت: ۲۸۲ متر مریع

مسئول فنی رادیولوژی و سونوگرافی: خانم دکتر مریم بزرگ نیا، آقای دکتر فاطمه ابراهیمیان

مسئول بخش: آقاي جليل ربيعي

تعداد پرسنل: ۵ نفر کارشناس و کاردان رادیولوژی

منشی: ۲ نفر      خدمات: ۱ نفر[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”50px”][vc_single_image image=”2066″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″ border_color=”juicy_pink”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”سی‌تی اسکن” txt_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]

  • مبنای توموگرافی کامپیوتری ، اندازه گیری مستقیم بقایای انرژی یک رشته پرتو ایکس پس از عبور از بدن می باشد.

 

  • کامپیوتر برای تمام نقاطی از بدن که در مسیر عبور پرتو ایکس قرار گرفته اند به تجزیه و تحلیل و و محاسبه می پردازد.

 

  • عکسی که به این ترتیب از کامپیوتر بدست می آید مثل یک برش تشریح عرضی از بدن است که در آن تمامی قسمتها را به خوبی می توان بررسی کرد.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

سی‌تی اسکن:

CT San

مساحت: ۱۸۷ متر مربع

مسئول فنی: خانم دکتر بزرگ‌نیا، متخصص رادیولوژي، سونوگرافی، MًRI و سی‌تی‌اسکن

تعداد پرسنل: ۵نفر کارشناس رادیولوژی

منشی :۲ نفر

نفر خدمات : ۱نفر[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2067″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″ border_color=”juicy_pink”][/vc_column][/vc_row]



“در هر شرایطی سه اصل خوش‌رویی، خوش‌گویی و خوش‌خویی را به عنوان زیباترین روش تكریم ارباب رجوع مي دانیم”



شبکه های اجتماعی


اینستاگرام

www.instagram.com/golsarhospital



تلگرام

www.telegram.com/golsarhospital



درباره ما



بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي گلسار يكي از معروفترين و با سابقه ترين بيمارستان هاي خصوصي در سطح استان سرسبز گيلان است. اين مركز درماني بهداشتي از سال 1375 فعاليت خود را آغاز و بتدريج توسعه و تكامل يافت.


ارتباط با ما


013-34900


 رشت، گلسار، بلوار سمیه، خیابان 142

کد پستی: ۶۳۱۱۱-۴۱۶۵۷


پیاده سازی و اجرا: تجارت الکترونیک پارس داتام | میزبانی وب: آپتایم هاست